Preview Mode Links will not work in preview mode

Side Quest

Aug 30, 2022

In deze aflevering van Side Quest bespreken we alles wat we hebben meegemaakt tijdens Gamescom 2022, met onze gespeelde games, alles wat we gezien hebben en hoe het was om weer op de beurs te zijn. We bespreken gamels als Killer Klowns, Pentiment, Minecraft Legends, Dead Island 2 en nog veel meer.


Aug 23, 2022

Vanuit Keulen blikken we vooruit op Gamescom 2022. We kijken naar wat er aangekondigd gaat worden tijdens Opening Night Live, wat we zelf kunnen spelen, en nog veel meer.


Aug 16, 2022

In deze aflevering van Side Quest bespreken we de Marvel Game Showcase, het eerste seizoen van MultiVersus en het uitstellen van Hogwarts Legacy.


Aug 9, 2022

In deze aflevering van Side Quest bespreken we met speciale gast Jorraptor de nieuwe beelden van Pokémon. Daarnaast is er nieuws rondom Assassin's Creed, zijn we nogsteeds in de ban van MultiVersus, bekijken wij de nieuwe skins van Gotham Knights, en nog veel meer.


Aug 2, 2022

In deze aflevering van Side Quest bespreken we de nieuwe gameplay van Gotham Knights. Daarnaast is er slecht nieuws rondom KOTOR, zijn we nog in de ban van MultiVersus, is er nieuws over Project L van Riot Games, en nog veel meer.