Preview Mode Links will not work in preview mode

Side Quest

Feb 22, 2022

In deze aflevering van de IGN Benelux Podcast bespreken we de next gen upgrade van Cyberpunk 2077. Daarnaast gaat Pokemon deze week veel nieuwe informatie onthullen, bespreken we nog onze ervaringen met Horizon Forbidden West en wordt plots de PlayStation VR 2 getoond.


Feb 15, 2022

In deze aflevering van de podcast bespreken we onze ervaring met Horizon Forbidden West na 50 uur spelen. Nick heeft de game een dikke 10 gegeven en legt uit waarom de game deze score krijgt. Daarnaast bespreken we de Nintendo Direct met veel interessante games en de hype rondom Lost Ark.


Feb 8, 2022

In deze aflevering van de podcast bespreken we de aankondiging van GTA 6. Daarnaast bespreken we de previews van Ghostwire Tokyo en Tiny Tina's Wonderland, net als de State of Play van Gran Turismo 7, waar met name Sven erg van onder de indruk is.


Feb 1, 2022

In deze aflevering van de podcast hebben we Pim op bezoek, ook wel bekend als MonkeloidTV. We hebben het met hem over zijn liefde voor Pokemonkaarten, hoe hij een van de grootste verzamelaars werd van Nederland en blikken we vooruit op Brilliant Stars. Daarnaast hebben we het ook over Legends Arceus, de nieuwe Pokemon...