Preview Mode Links will not work in preview mode

Side Quest

Jan 25, 2022

In deze aflevering bespreken we de prachtige nieuwe beelden van Horizon Forbidden West en de nieuwe gameplay elementen die naar de game komen. Daarnaast bespreken we wat de Activision Blizzard overname kan betekenen voor gamers, de problemen bij de studio van LEGO Star Wars en nog veel meer.


Jan 18, 2022

In deze aflevering van de podcast is er plots breaking nieuws. Activision Blizzard zal worden overgenomen door Microsoft in een monster deal van $70 miljard. We bespreken alles wat we al weten en wat je mag verwachten van de deal. Daarnaast hebben we het ook nog over Pokémon Legends Arceus, de mogelijke PlayStation...


Jan 11, 2022

In deze aflevering bespreken we een hele berg onderwerpen, zoals Take Two dat Zynga overneemt en de deuren opent om mobiele games te maken voor GTA, Red Dead, Borderlands en meer Take Two games. Daarnaast zeurt de game director van Days Gone nog steeds, kijken we uit naar Dying Light 2 en nog veel meer.


Jan 4, 2022

In deze aflevering van de podcast bespreken we de games waar wij het meest naar uitkijken in 2022 en onze verwachtingen van PlayStation, Xbox, Nintendo en een hele lijst met third party games. Er komen enorm veel games uit dit jaar, dus ga er meer eens goed voor zitten.