Preview Mode Links will not work in preview mode

Side Quest

Dec 30, 2018

In dit deel bespreken Sven en Mick de meest bijzondere games en releases die Mick dit jaar heeft gecheckt en waar hij naar uitkijkt. Verwacht in dit deel dus veel Marvel's Spider-Man, The Division 2 en The Haunting of Hill House.


Dec 29, 2018

In dit deel gaat Mick in gesprek met Sven over een jaar met ontzettend veel goede games, de E3 en God of War. Verder blikken ze vooruit naar januari 2019 waar Kingdom Hearts 3 uitkomt.

 


Dec 28, 2018

In dit deel praat Nick met Juliën over zijn voorliefde voor DC en wat hij verwacht dat streamingsdiensten dit jaar gaan doen. Daarnaast bespreken ze dat Super Smash Bros. Ultimate op de valreep nog Juliën zijn GOTY is geworden en hoe hij per ongeluk bij de geweldige film Sorry To Bother You kreeg te zien.


Dec 26, 2018

In dit deel praat Juliën met Nick over een veelbewogen jaar waarin hij fulltime aan de slag ging bij IGN Benelux, teleurgesteld is in Blizzard, omdat World of Warcraft niet meer is zoals het ooit was, en hij ongelofelijk veel Fortnite heeft gespeeld.


Nov 19, 2018

Sven, Juliën en Nick zijn achter hun PC vandaan gekropen en achter de microfoon gaan zitten om een podcast op te nemen over Fallout 76. Na veel uren in de B.E.T.A. en de volledige game na release, bespreken ze hun eerste ervaring en waar ze op hopen in de toekomst. Daarnaast heeft Juliën een quiz voorbereid en...